Verzending met PostNL *+2.000 afhaallocaties

Carbonlight. Een ontwerp met een visie!

Carbonlight. Een ontwerp met een visie!

Het is een eyecatcher voor in huis en word handgemaakt in Gouda! Deze Carbonligt tafel-lampenserie is ontworpen door Godert Schouten. Zijn visie: ‘Van geluid naar licht, van versterker naar verlichting’

Een grote bron van inspiratie voor Godert Schouten zijn buizenversterkers. Door de jaren heen worden er prachtige audioversterkers gebouwd met ‘ouderwetse’ buizen. Godert zijn ontwerpen blijven dan ook dicht bij de originele bouwstijl van deze zo bijzondere audioversterkers. Hij doet dit door zoveel mogelijk gebruik te maken van dezelfde materialen. Deze versterkers zijn mede door hun warme klank en vakmanschap zeer gewild bij audiopuristen.

 

De tafellampen geven een warme sfeer en voegen echt iets toe aan je tafel. Het unieke aan deze lampen is dan ook, dat ze niet volgens tekening gemaakt worden en gaandeweg hun definitieve vorm aannemen. Zo blijft het een spannend experiment voor Godert om materialen en afmetingen bij iedere lamp uniek te maken.

 

Elke lamp heeft 1 of meerdere gloeilampen die Wolfraam (Tungsten) heten. Deze staan bekend om hun degelijke eigenschap en extreem hoge smeltpunt. De bekendste toepassing van wolfraam is het gloeidraadje in gloeilampen.

 

Wij hebben de 1.Tafellamp Tree Carbon deze heeft 3 lichtpunten die elk apart bedient kunnen worden door de schakellaars onder de gloeilampen. De lichtsterke van de tafellamp is dim-baar met de zwarte ronde knop. Zo kan je spelen met de lampen en heb je elke keer weer een andere sfeer en kijk bij dezelfde lamp. 2.Tafellamp Plate Four is dim-baar met de zwarte schakelknop en heeft een stoere simpele uitstraling met zijn 4 Gloeilampen. 3.Tafellamp Four Tungsten is wat kleiner van postuur met zijn 4 Gloeilampen daardoor is hij een ideale lamp voor in je interieur. De lichtsterke van de tafellamp is dim-baar met de zwarte ronde knop.

 

Bent je nieuwsgierig geworden? Wil je ze in het echt komen bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Gouda. Via de bovenstaande linkjes kan je ze bestellen op onze website. 

Verzending met DHL

Op werkdagen vóór 14:00 besteld, morgen in huis!

Kies je eigen leverdatum

Bezorgd wanneer en waar jij wilt!

Grote collectie woonitems

Van de mooiste merken uit binnen- en buitenland!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »