Verzending met PostNL *+2.000 afhaallocaties *Zowel Online als Centraal gelegen winkel *Klantenservice : 0182- 769148

Elke maaltijd is een feestje

  • Geplaatst op
Elke maaltijd is een feestje

Elke maaltijd is een feestje met dit bijzondere keramieken servies uitgevoerd in diepgroen met een lichte spikkel.

De keuze is reuze: dinerborden, lunchborden, dessertborden, grote schalen, kleine schaaltjes en mokken. Combineer de verschillende borden, schaaltjes en mokken voor een vrolijk gedekte tafel!

Serveer je gasten eten op een leuk en vrolijk bordje, of zet wat mooie vaasjes en schalen van keramiek in huis ter decoratie. Het Lake servies van House Doctor is uiteraard vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

Vind je het servies van keramiek ook zo tof maar is groen niet helemaal jouw kleur? Gelukkig hebben wij ook nog andere prachtige keramieken servies in de kleuren blauw, geel, bruin, zwart en wit.

 

Leuk weetje:

Als je kinderen moeite hebben om hun groentes op te eten, je dan het beste voor een groen bord kan kiezen. Uit onderzoek is gebleken dat ze dan vanzelf meer groentes eten! Toch een fijne bijkomstigheid maar vooral een goed excuus om dit leuke nieuwe servies van House Doctor aan te schaffen!

 

Bekijk hier het Lake keramieken servies van House Doctor:

Dinerbord

Lunchbord

Dessertbord

Grote schaal

Kleine schaal

Mok

 

Bekijk hier het keramiek van o.a. HKliving. Het HKliving keramiek kenmerkt zich in mooie kleuren en bijzondere uitstraling.

Verzending met PostNL

Keuze uit meer dan 2.000 afhaalpunten!

Kies je eigen leverdatum

Indien op voorraad, ook 's avonds!

Centraal gelegen winkel

Gouda Centrum - Uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2015-2017!

← Keer terug naar de backoffice    Let op: i.v.m. vakantie worden alle bestellingen vanaf dinsdag 21 augusts verzonden! Verbergen