Verzending met PostNL *+2.000 afhaallocaties *Zowel Online als Centraal gelegen winkel *Klantenservice : 0182- 769148

Industriële Navigator lampenserie van het Nederlandse Zuiver

  • Geplaatst op
Industriële Navigator lampenserie van het Nederlandse Zuiver

De lampen Navigator van Zuiver is een hele gave serie.

De lampen Navigator van Zuiver is een hele gave serie. Je hebt hanglampen, wandlampen en tafellampen. Ze hebben zo’n mooi uiterlijk dat je hem gelijk als accessoire kunt gebruiken.

De kap van de hanglampen hebben een stoer uiterlijk door het open frame. De randen zijn afgewerkt met witte of zwarte verf. De kap is met zichtbare grote schroeven op de fitting geschroefd. Daardoor heeft de lamp een industriële uitstraling. De kap bovenin is onderbroken en daardoor ontstaat er een mooi lichteffect op je muren, vloer en plafond. De afmeting van de hanglamp is 22,5 cm x 32 cm.

De wandlampen hebben net als de hanglampen een stoer en industriële uitstraling. Ze hebben een afmeting van 18,8 x 19,8 x 28 cm. Het snoer is gemaakt van textiel en is voorzien van een aan- uit schakelaar. Deze Navigator wandlamp komt overal van pas. Hang hem boven je dressoir als accessoires, naast je bed als nachtlamp of naast de bank als leeslamp.

De lampen zijn ontworpen door Olaf Weller van het Nederlandse Zuiver. Olaf Weller is een Nederlandse ontwerper die succes werd met zijn NO. 19 lamp. Hij houdt ervan om ontwerpen te maken die uitdagend, goed en doordacht zijn. Producten die het dagelijks leven makkelijker maken.

Verzending met PostNL

Keuze uit meer dan 2.000 afhaalpunten!

Achteraf betalen

Wel zo makkelijk en direct verzonden!

Centraal gelegen winkel

Gouda Centrum - Uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2015-2017!