Verzending met PostNL *+2.000 afhaallocaties *Zowel Online als Centraal gelegen winkel *Klantenservice : 0182- 769148

Uitgelicht: het merk ferm LIVING

Uitgelicht: het merk ferm LIVING

Het inmiddels grote Deense label Ferm Living bestaat al meer dan 11 jaar. In een korte periode zijn ze enorm gegroeid in de design wereld. Het begon allemaal met behang, ontworpen door Trine Andersen de oprichtster van Ferm Living.

Een aantal jaar geleden had Trine een mooi pand gevonden om in te wonen. Zelf was ze altijd al gek op de retro stijl gecombineerd met de grafische vormgeving. Dit wilde ze dan ook graag als behang op haar muur hangen. Het zoeken naar het behang ging niet zo als gehoopt, echt grafische behang was of heel duur of het was het net niet. Trine dacht als ik het niet kan vinden zouden er vast meerdere mensen met dit probleem rondlopen. Ze besloot zelf behang te gaan ontwerpen in haar eigen stijl en dit te verkopen. In 2006 kwam de eerste collectie wallpapers uit. Al snel kwamen er ook accessoires en meubels bij Ferm Living erbij en natuurlijk nog meer behangen voor in je huis.

Een vogel op een bankje die op wilde stijgen, inspireerde haar om voor zichzelf te beginnen. Ze heeft hierdoor het vogeltje in haar logo verwerkt als een inspirerend symbool. Ook komt er in de producten van Ferm Living vaak een huisje in voor. Dit huisje symboliseert de betekenis achter het merk: ‘’thuiskomen’’.

Onderhand heeft Ferm living voor bijna alles wat in huis. Een stijlvolle plantenstandaard blauw L voor in de woonkamer of een leuke IJzeren mand Wire basket Grijs M, deze handige basket kan je ook als bijzettafel gebruiken als je er Houten eiken blad voor Wire basket M bij neemt.

De kinderafdeling van Ferm Living blijft qua behang nog steeds één van de leukste. Bijvoorbeeld met de vrolijke behangen van Cloud behang mint, Kite behang roze en het beroemde ruitjesprintje Harlequin behang mint. Ook de wandlampen met allerlei verschillende vormpjes zoals Wandlamp huis eikenhout staan super in een gezellige kinderkamer.

 

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Gouda of bekijk het online Ferm Living assortiment hier!

Verzending met PostNL

Keuze uit meer dan 2.000 afhaalpunten!

Achteraf betalen

Wel zo makkelijk en direct verzonden!

Centraal gelegen winkel

Gouda Centrum - Uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2015-2017!