Verzending met PostNL *+2.000 afhaallocaties *Zowel Online als Centraal gelegen winkel *Klantenservice : 0182- 769148

Uitgelicht: Het merk House Doctor

Uitgelicht: Het merk House Doctor

House Doctor is een merk die je een dagelijkse vitamine boost geeft voor een meer stijlvol, inspirerend en persoonlijk huis.

House Doctor is een snel groeiend familie interieurbedrijf. Ze hebben hun eigen spreekkamers in Denemarken en dealers over de hele wereld. Het bedrijf wordt gerund door drie broers en zussen. Ze delen hun creativiteit en hun geloof dat een prachtig interieur een verbetering is van je passie voor het leven.

De broers en zussen hadden voor een paar jaar een succesvol industrieel ontwerpbedrijf. Daar kwamen de ideeën voor nieuwe producten al snel tevoorschijn. In 2001 zijn ze dan ook begonnen met het bedrijf House Doctor.

Na verloop van tijd zijn er veel nieuwe toevoegingen bijgekomen. De familie House Doctor zit vol met mensen die een passie hebben voor het ontwikkelen van het merk. In hun hoofdkantoor in Midden-Jutland, zitten 100 toegewijde House doctors die de huidige trends en ontwerpen van nieuwe, luxe interieur accessoires voor de moderne woning en andere design noodsituaties bijhouden.

House Doctor helpt graag iedereen met het vinden van de juiste geneesmiddelen om je huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Ongeacht de toestand van de patiënt, weten zij altijd precies hoe je een unieke stijl kan creëren in huis.

De stijl van House Doctor is uitdagend, persoonlijk en losjes. Zij zijn van mening dat als de tijd rijp is we weer met elementen gaan mengen, in plaats van te proberen dat alles met elkaar overeen komt.

Nieuwsgierig naar de producten van dit merk? Neem dan een kijkje in hun grote assortiment woonaccessoires, lampen en klein meubels.

Verzending met PostNL

Keuze uit meer dan 2.000 afhaalpunten!

Kies je eigen leverdatum

Indien op voorraad, ook 's avonds!

Centraal gelegen winkel

Gouda Centrum - Uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2015-2017!